LEDIGE STILLINGER

2018

Senior Account Manager til DG Media

Er du Danmarks bedste account manager? Og vil du arbejde med brands som Mercedes, Roskilde Festival og DBU? Så er det nu du skal spidse ørene: DG Media søger en account manager med masser af brancheerfaring og drive!

Med et job hos DG Media vil du blive en del af Danmarks største annoncesalgsbureau. Vi varetager i dag annoncesalget for mere end 100 magasiner, fagblade, nichemedier og digitale medier.

Vi er specialister i mediesalg, og det er vores målsætning at skabe en stærk og effektiv kommunikation for vores kunder – vi tror på kombinationen af seriøs rådgivning og professionelt salg. Vi gør en dyd ud af at være på forkant med de behov, vi oplever i markedet, og vi er altid klar til at gå nye veje.

Hos DG Media er du en del af et team på 12 dedikerede kolleger. Du vil være ansvarlig for annoncesalget til en portefølje af medier samt for udvikling af nye annonceløsninger i samarbejde med udgiverne og annoncørerne. Jobbet er meget selvstændigt, og du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din arbejdsdag.

Din profil

Som kandidat til stillingen hos DG Media forventer vi, at du har erfaring med printorienteret annoncesalg. Desuden ser vi at du:

  • Kan dokumentere gode salgsresultater
  • Opnår egne mål såvel som du bidrager til det team, du er en del af
  • Er ”top of mind” hos dine kunder – og i en travl hverdag har fokus på det værdibaserede salg og opbygning af stærke kunderelationer
  • Kommer fra mediebranchen og har min. 5 års erfaring
  • Behersker dansk i skrift og tale, og er vant til at arbejde med bl.a. MS Office og CRM-systemer 

Din uddannelsesmæssige indgangsvinkel til jobbet er ikke i højsædet – det vigtigste er, at du har det rette gåpåmod og den rigtige motivation.

DG Media er en del af Aller Media og holder til på Havneholmen. Et job hos os giver dig ikke kun en attraktiv arbejdsplads med frokostordning, bonusordning, en god pension mv – det giver dig også mulighed for at udvikle dig i et af Danmarks største mediehuse.

Kontakt

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte Salgschef Michael List Jessen på T: 3094 6708.

Ansøgning

Send dit CV med dine resultater via vores online rekrutteringssystem på www.aller.dk under ‘Karriere’ eller klik på nedenstående link. Der vil løbende blive udvalgt kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Bemærk, at vi kun modtager CV’er sendt via Allers online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfrist: 25. november 2018

ANSØG HER