For spørgsmål eller ønske om annoncering, kontakt nedenstående:

null

HK STATBLADET

Søger du en dygtig og engageret ny medarbejder, eller vil du sælge et produkt eller en service til den statslige administration? Så er HK Statbladet det helt rigtige sted at annoncere over for de cirka 31.000 medlemmer, hvoraf små 22.000 er erhvervsaktive.

HK Statbladet er fagbladet for den brogede gruppe af statsansatte HK’ere. Læserne er it-medarbejdere, laboratoriefunktionærer og administrativt ansatte i ministerier og styrelser, ved gymnasierne, i politiet, forsvaret, ved domstolene og de højere uddannelsesinstitutioner. Læsergruppen fungerer bl.a. som indkøbere af produkter og services som kurser, seminarer, konferencer, PC-udstyr, kontorinventar og meget mere.

Den redaktionelle linje i HK Statbladet fokuserer på det, der har betydning for læsernes arbejdsliv. Nogle af de emner og stofområder, der skrives om, er kompetenceudvikling, ledelse, løn, sundhed på job, arbejdsmiljø og kontorindretning. Målet er at gøre indholdet interessant, vedkommende og relevant for læserne. Formålet med bladet er bl.a. at udvide læsernes horisont og at stimulere nysgerrighed og debat – om faget og om det at være ansat i staten.

Temaerne i bladet er blandt andre kompetence- og jobudvikling, psykisk og fysisk arbejdsmiljø og arbejdsmarkedsområdet med fokus på både brugere og de ansatte på området.

Bladet og hjemmesiden bliver redigeret efter journalistiske principper. Fokus er først og fremmest de statsansatte HK’ere selv. Hjemmesiden hk.dk/stat henviser til jobsitet hkstatjob.dk.

Historier fra bladet pusher redaktionen også til medlemmerne via blandt andet HK’s personaliserede nyhedsbrev, der bliver udsendt hver 14. dag. Nyhedsbrevet, som også er annoncebærende, er segmenteret efter blandt andet geografi og beskæftigelsesområde.

PRISER

AnnoncePrisFormatBeskæring
1/4 side9.500.-B: 92 x H: 118 mm
1/2 side (Høj)11.500.-B: 92 x H: 240 mm
1/2 side (Bred)11.500.-B: 188 x H: 118 mm
1/1 side17.900.- (til kant)B: 215 x H: 270 mm+ 4 mm til beskæring
Opslag25.000.- (til kant)B: 430 x H: 270 mm+ 4 mm til beskæring
Bagside17.500.-B: 215 x H: 220 mm+ 4 mm til beskæring

Særplacering: + 10%

Indstik: Indhent venligst tilbud

Godtgørelse
Til reklame- og mediebureauer ydes 3% materialegodtgørelse for levering af færdigt materiale. Herudover ydes der 2% informations- og sikkerhedsstillelse til mediebureauer, der er godtgørelsesberettigede jf. Kreativitet & Kommunikations liste.

Annoncemateriale til print skal leveres som trykklar PDF (min. 300 dpi, CMYK).

Materialet kan sendes til DG Media på epost@dgmedia.dk (maks. 20 MB) eller ftp-server.

UDGIVELSESPLAN 2021

No.Best. frist: Matr. frist: Udgivelse:
127. januar 1. februar 16. februar
228. april 4. maj18. maj
318. august 23. august 7. september
427. oktober 2. november 17. november

Oplag: 24.000

Udgaver: 4 gange årligt

Distribution: Fagblad – Medlemsblad

null

HK STATS NYHEDSBREV

HK Stat nyhedsbrevet udsendes til ca. 19.900 modtagere hver torsdag i ulige uger, hvilket sikrer en løbende nyhedsdækning. Nyhedsbrevet har en åbningsprocent på ca. 44%.

I nyhedsbrevet er der mulighed for at indrykke bannerannoncer samt joblinks, der henviser til jobopslag på HK Stats jobportal, Hkstatjob.dk.

PRISER 2021

Materiale til bannerannoncering skal leveres som JPG og må maks. være 100 KB.

Til alle typer bannerannoncer skal der medsendes en URL-adresse.

Logo til joblink skal være i formatet B: 100 x H: 60 px og skal leveres som JPG.

Materialet kan sendes til DG Media på epost@dgmedia.dk (maks. 20 MB) eller ftp-server.

UDSENDELSESPLAN 2021

HK STAT nyhedsbreve udkommer således i 2021:

Alle Ulige uger på nær:

Uge 1, 13, 19, 29, 31.

Bestillings- og Materialefrist: Tirsdage i ulige uger kl. 12.00

Udgivelse/udsendelse af nyhedsbrev: Torsdage i ulige uger

Modtagere: ca. 19.000

Åbningsprocent: ca. 45%

Udsendelse: Hver torsdag i ulige uger

null

HK STATJOB.DK

Hkstatjob.dk er jobsiden på nettet, hvor du målrettet kan søge administrative medarbejdere, laboratoriefunktionærer, it-medarbejdere og medarbejdere med en lang række andre uddannelser og kompetencer. På Hkstatjob.dk kan du derfor målrettet søge blandt en bred vifte af medarbejdere til job indenfor det statslige.

Kom i kontakt med hele det offentlige Danmark
Hkstatjob.dk indgår i Profiljob.dk; jobdatabase-netværk mellem en række af Danmarks førende fagforbund. Her samles stillingsannoncer fra HK Kommunal, Bibliotekarforbundet, Danske Kommuner, Finansforbundet, Gymnasieskolernes Lærerforening, JA (Jordbrugsakademikerne), Dansk Magisterforening, Dansk Psykolog Forening og Dansk Socialrådgiverforening.

Da en lang række af de faglige organisationer i Profiljob netværket har mange medlemmer ansat i den offentlige, betyder det, at du med en stillingsannonce på Hkstatjob.dk kommer i kontakt med hele det offentlige Danmark.

Få kontakt til de rette kandidater – også dem, som er i job
Når du opretter en jobannonce på Hkstatjob.dk, rammer du målrettet de aktiv jobsøgere, men hvordan kommer du i kontakt med attraktive passive jobsøgere?

Da denne gruppe i mindre grad orienterer sig om nye jobmuligheder via HK Stats jobdatabase, kan du kombinere din jobannonce på Hkstatjob.dk med en printannonce i HK Statbladet. HK Statbladet udkommer 8 gange årligt i ca. 27.000 eksemplarer. På internettet vil din jobannonce kunne ses, før bladet udkommer, hvormed du som jobannoncør får en længere eksponering af netop dit stillingsopslag.

PRISER 2021

Jobannoncering

Ved jobannoncering uden printannoncer skal jobopslaget sendes som Word-fil.

Logo til jobannoncen skal medsendes som GIF eller JPG i format H: 250 x B: 150 px.

Bannerannoncering

Materiale til bannerannoncering skal leveres som GIF (ved animation, maks. 10 sek. og/ eller 3 loops) eller JPG i maks. 100 KB.

Til alle typer bannerannoncer skal der medsendes en URL-adresse.

Alt materiale kan sende til DG Media på epost@dgmedia.dk (maks. 20 MB) eller ftp-server.

Jobsite: www.hkstatjob.dk

Besøg: 945

Sidevisninger: 1.340

Brugere: 812

Gns. trafiktal pr. måned

Udgiver: HK

Adresse: 
Weidekampsgade 8,
0900 København C.

Telefon: 33 30 42 75

Website: www.hk.dk/statbladet

Jobsite: www.hkstatjob.dk